Reverse Engineering Team
Unregistered, You must accept the Forum Rules below to be able to use some forum functions.

Read forum rules below...

1. All posts must be written in English.
2. Don't spam/abuse any other member via E-mail or Private Messages.
3. Have phun!

For breaking above rules you may be warned/banned appropriately!

Devcon Faild Sentinel SuperPro

View previous topic View next topic Go down

Devcon Faild Sentinel SuperPro

Post by 1933 on Sun Apr 15, 2012 7:47 am

Hope anyone can help.

I just create a reg file which must be correct, cause on two clients with win 7 x64 and intel cpu it works well. But now i want to emulate my dongle on a new pc Win 7 x64 with AMD CPU and everytime when i want to install multikey 18.0.3 it says: devcon failed, no device were removed.

I try a lot of devcon.exe for intel, amd which i can found but it will not work. Anyone an idea??

1933

Posts : 2
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2012-04-13

Back to top Go down

Re: Devcon Faild Sentinel SuperPro

Post by nodongle on Mon Apr 16, 2012 1:28 am

you need to enable driver signing in w7-x64 bit, for this you use this tool "dseo13b.exe"

nodongle

Posts : 52
Points : 54
Reputation : 0
Join date : 2011-11-28

Back to top Go down

Re: Devcon Faild Sentinel SuperPro

Post by 1933 on Mon Apr 16, 2012 3:57 am

Now it works. I started Windows in Test Mode and it runs :-)

Thanks..

edit:

mhh, tricky. on one client it works. now next p, self architecture, system do not install sentinelusbpro driver
and on multikey come yellow flag :/

1933

Posts : 2
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2012-04-13

Back to top Go down

Re: Devcon Faild Sentinel SuperPro

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum