Reverse Engineering Team
Unregistered, You must accept the Forum Rules below to be able to use some forum functions.

Read forum rules below...

1. All posts must be written in English.
2. Don't spam/abuse any other member via E-mail or Private Messages.
3. Have phun!

For breaking above rules you may be warned/banned appropriately!

Emulated Dongle not working

View previous topic View next topic Go down

Emulated Dongle not working

Post by Sippiecup on Thu Jan 05, 2017 10:38 am

The dongle appears to be correct within device manager however the application I am using does not accept the dongle. I have tried it on an Windows 7 x86 virtual machine and MultiKey and it also did not work - so I know it is not an issue with the environment.


I don't know what I am missing, The only things I can think of why it might be is that

1) This dongle is not supported by mkbus & the public dumping tools - But I think that is unlikely

2) I am not getting the full D and E tables for the application (if I even need them..) This is likely because I used a tool to extract them from the EXE rather than from logs because all the work was done in VMs and thus the logging apps don't log anything.


I can provide a link with everything I have dumped and the reg files I have made. Just add this to the end of the mega domain. Can anyone help me get this working?


#!1Bkj2b7L!ONzoTDs2ge0GlryoPH7rNseoL3L2cHVCcV91z_6h8-k

Sippiecup

Posts : 1
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2017-01-02

Back to top Go down

Re: Emulated Dongle not working

Post by BfoX on Thu Jan 05, 2017 10:47 am

the srm dump is ciphered =)

BfoX

Posts : 917
Points : 1201
Reputation : 226
Join date : 2012-04-18
Location : Earth

Back to top Go down

Re: Emulated Dongle not working

Post by ovis25 on Thu Jan 05, 2017 11:40 am

[You must be registered and logged in to see this link.]

use tools and contact me, anyone you like.

ovis25

Posts : 421
Points : 711
Reputation : 110
Join date : 2014-06-07
Location : reversing.ro

http://reversing.ro

Back to top Go down

Re: Emulated Dongle not working

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum